Indkøbsmøde for Herretøj SS22 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 Nyheder fra udvalgte udstillere ...
Mød tre brands fra Larsen Agentur i Vejle
 
Larsen Agentur er en familieejet og -drevet virksomhed - og det samme gør sig gældende for de tre brands, virksomheden har i porteføljen: Olymp, Digel og Meyer.
 
- Mærkerne, vi repræsenterer, har desuden det til fælles, at de er veldrevne, tyske specialistvirksomheder. Her i corona-tiden har det virkelig vist sit værd, at mine agentgivere er bundsolide firmaer med fokus på blandt andet leveringssikkerhed og kvalitet, fastslår Kasper Larsen.
 
- Under corona har virksomhederne, der hver især har 2. eller 3. generation ved roret i dag, haft likviditet og evne til at speede op for produktudvikling og nytænkning. Derfor står de alle med nye kollektioner, der er stærkere end nogensinde før, siger agenten.
De tre brands tilbyder desuden alle brede NOOS-programmer, hvorfra forhandlere nemt og hurtigt kan bestille varer året rundt.
 
- Det er et stort plus for butikkerne, at de ikke behøver binde egne likvider i store varelagre, og de tyske mærker er kendt for deres høje grad af service og leveringssikkerhed. Begreber som præcision og ordholdenhed bliver taget alvorligt, og vi sætter utrolig meget pris på vores tyske samarbejdspartnere, pointerer Kasper Larsen.
 
De tre mærker under Larsen Agenturs vinger supplerer hinanden godt, idet Meyer har fokus på bukser, Olymp er skjortespecialist, og Digel står for konfektion med fokus på jakkesæt og blazer-jakker. Digel producerer også skjorter, overtøj og tilbehør, herunder sko og bælter, der matcher.
Hver sæson kommer Olymp også med skjorter og tilhørende, farvekoordinerede slips. Senest har Olymp opkøbt strikspecialisten März, så nu indeholder kollektionen også matchende basisstrik, poloer og T-shirts, alt efter sæson.
 
På billedet ses den professionelle danser Eric Gauthier i en kampagne for Olymp.
 
Klassisk herretøj i casual stil fra Roberto
 
- Vi er kendt for en stil med klassisk, afslappet herretøj til modne mænd. Kollektionen består af jeans, shorts, poloer, T-shirts og skjorter samt overtøj – stort set hele paletten, undtaget strømper og undertøj, siger Arne Højbo fra Roberto.
 
Det danske herretøjsmærke kommer med to årlige kollektioner.
 
- Vi har et velkendt, casual designudtryk, som friskes op med nye farver og detaljer hver sæson. Vi følger naturligvis de overordnede modetendenser, men der er samtidig noget genkendeligt i looket.
 
Med Roberto kan man sige, at indkøberne vælger tryghed og salgbare styles, fastslår Arne Højbo. Han tilføjer, at der netop i disse tider er stor efterspørgsel på mærker, som butikkerne føler sig trygge ved at samarbejde med.
 
Roberto deltager på Indkøbsmøde for Herretøj i Vejle, hvor messens besøgende kan opleve kollektionen til Spring/Summer 2022.
 
Kreativitet, innovation og funktion fra Alberto
 
I 2022 fejrer Alberto 100 års jubilæum. I stedet for at holde en stor jubilæumsfest foretrækker Alberto at fortsætte med at gøre, hvad virksomheden hele tiden har gjort med succes – at tilpasse kollektionen til fremtiden med innovative produkter.
 
Albertos kollektion til sommeren 2022 integrerer ny teknologi på alle niveauer: Fra lancering af high-tech hybrid-sports-bukser til udvikling af digitalprint, over introduktion af ressource-besparende produktionsmetoder til præsentation af linjen Red Selvedge, som er fremstillet på smalle væve efter japansk tradition.
 
De grundlæggende principper bag Alberto vil også i fremtiden bestå i at værne om kerneværdier som kreativitet, innovation og funktion.
 
Til Indkøbsmøde for Herretøj kan indkøberne opleve nyhederne fra Alberto til Spring/Summer 2022.
 
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.