MODE i Vejle SS2022 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Om to uger lyder startskuddet til MODE i Vejle, og der er igen stor opbakning til messen, som er flot dækket ind med både tøj, sko, lingeri og tilbehør. KLIK her og udforsk den første digitale version af MODE kataloget.

Vi glæder os meget til at samle branchen igen og kan gennemføre messen under stort set normale vilkår i takt med genåbningsplanen og udfasningen af corona restriktionerne. Fra 1. august er det ikke længere nødvendigt at vise coronapas for at få adgang til messen. Dog skal man vise coranapas, hvis man ønsker den gratis messe buffet, da coronapas fortsat er påkrævet ved indendørs servering på cafeer og restauranter.

VIGTIGT! I skal i lighed med sidste år forhåndstilmelde jer til messen enten ved at skrive til charlotte@nord-fair.dk eller tilmelde jer på www.nord-fair.dk. Ved tilmelding skal I huske at oplyse hvilken dag(e) I besøger messen samt antal personer. I vil automatisk modtage en bekræftelse på, at I er tilmeldt til messen.
 
Nyheder fra Femilet, Relax Shoe og Jalfe
 
 
Dream Differently med Femilet til S/S 2022
 
 
Femilet ønsker at skabe velvære indefra, og det er også et mål med den nye kollektion til Spring/Summer 2022, som bærer overskriften Dream Differently.
 
Lingerimærket med dansk oprindelse, som i dag er en del af franske Chantelle Group, vil med kollektionen give kvinder ro i sindet til at følge egne drømme. Det sker blandt andet med to nye lanceringer – CLOUDIA og CLEEN.
 
CLOUDIA er en ny linje, der tager Femilet i en mere feminin og moderne retning med delikate blonder og sofistikerede detaljer. Der er samtidigt fokus på bløde materialer og komfortable finishes. Pasformen giver god, betryggende støtte i op til en G-skål. BH’en løfter uden brug af bøjle via den nye og innovative ”soft flex pad”.
 
 
Femilets nye linje CLEEN er fremstillet i TENCEL Micro Modal - et ultrablødt, helt glat og behageligt materiale, der er perfekt til daglig brug.
 
Bemærk elastikken med blomstermotiver ved halsudskæringen, som tilfører et ekstra strejf af femininitet. BH’en er med ultra åndbare skåle fremstillet i det funktionelle og recycled spacermateriale, som leder fugt væk fra kroppen.
 
De nye linjer er begge eco-designed, hvilket vil sige, at de er udviklet, så de belaster miljøet mindst muligt.
 
 
Bløde nyheder fra RelaxShoe
 
RelaxShoe har særligt fokus på komforten, og den danske distributør har nøje udvalgt hver enkelt model, så den kollektion, de viser, er målrettet kunder i Skandinavien.
 
- RelaxShoe er et brand, der på én gang kan tilbyde et lækkert design, meget høj kvalitet og ikke mindst behageligt fodtøj til den kræsne forbruger. RelaxShoe er meget lette og har stødabsorberende såler under hele bunden.
 
Vi er stolte af, at RelaxShoe kun benytter rigtigt fine skindkvaliteter - for eksempel er vores sandaler alle foret med skind, og de har skindbetrukne inder-såler. Alt læder til RelaxShoe er produceret af naturligt garvet læder, siger Susanne Lund Gade fra RelaxShoe. Hun tilføjer, at det er en familieejet virksomhed, som står bag RelaxShoe. Fodtøjet designes i Italien, og selve produktionen foregår i Europa.
 
Susanne Lund Gade er distributør af RelaxShoe i hele Norden, og virksomheden holder til dagligt til i Jelling, hvor der er kontor, showroom og lager. Derudover har RelaxShoe showroom i Bella Center i København samt i Oslo.
 
Til MODE i Vejle viser Susanne Lund Gade kollektionen til S/S 2022 fra RelaxShoe samt nyheder fra C.anuu bags.
 
Jalfe tilbage på MODE-messe i Vejle
 
Hos Jalfe har man holdt pause fra messedeltagelse i Danmark i et par år, da virksomheden har fokuseret på sine hovedmarkeder Tyskland og Schweiz. Men nu er Jalfe tilbage i Vejle, fordi med-indehaver Jane Bredstrup mener timingen er rigtig i forhold til efterspørgslen på hjemmemarkedet.
 
- De produkter, vi har, henvender sig til forbrugere, som går op i elementer som holdbarhed, bæredygtighed og materialevalg. Med dette fokus har vi indtil nu oplevet stor interesse hos forbrugere i primært Tyskland og Schweiz. Men nu fornemmer vi en stigende interesse fra det danske marked også, og derfor kan de besøgende på MODE i Vejle opleve Jalfe igen, forklarer Jane Bredstrup. Hun glæder sig til at møde eksisterende og nye danske kunder, og Jalfe viser dels nyheder til Spring 2022, dels her-og-nu-varer til efteråret 2021.
 
- Når du handler hos os, får du produkter af høj kvalitet i et behageligt og tidløst design i smukke farver. Du møder personale, som arbejder med passion og omtanke for miljø, natur og mennesker. Hos Jalfe lægger vi stor vægt på at skabe og bevare gode relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi er desuden lagerførende på alle kollektioner, og derfor har vi mulighed for at levere på både kort og lang sigt, siger Jane Bredstrup.
Jalfes koncept er koncentreret om økologisk basistøj i bomuld samt basisprodukter i merino uld.
 
- Og alt i flotte, afstemte farver, som ikke afhænger af skiftende trendfarver med kort levetid. Vi tilbyder en bred farvepalette, så udvalget kan tilpasses stort set enhver butiks sortiment og stil, slutter Jane Bredstrup.
 
Jalfe ApS er en familieejet virksomhed, som består af en fysisk butik og engrosvirksomhed.
 
 
Hvis du fortsat er interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail til "MODE i Vejle" samt enkelte nyhedsmails omkring messen, skal du intet gøre.
 
Får du kun vores nyhedsmail, men er også interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail så kan du kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte lnket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk
 
Ønsker du at afmelde nyhedsbrev og katalogudsendelse kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.
 
Du er naturligvis meget velkommen til at dele vor nyhedsmail via knapperne nedenfor.