MODE i Vejle SS2022 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
MODE i Vejle...lige om lidt!

På søndag slår vi dørene op til en dugfrisk version af MODE i Vejle, og vi glæder os meget til at se en masse passionerede indkøbere med kærlighed til mode.
 
I kan se frem til et væld af nyheder, når nye spændende leverandører sammen med branchens faste udstillerskare samles i Vejle.
 
Forhåndstilmelding til messen kan ske ved at svare på denne mail eller tilmelde jer på www.nord-fair.dk. Husk at oplyse på hvilken dag(e) I besøger messen, og hvor mange I kommer. I vil modtage en bekræftelse på, at I er tilmeldte til messen.
 
NY udstiller på Mode i Vejle
Endnu en ny udstiller har meldt sin ankomst, og vi glæder os meget til at byde velkommen til Lars fra Mongul, som udstiller på stand 28. Lars præsenterer en flot kollektion til levering i august/september.
 
NYD den gratis frokostbuffet alle tre dage…
Vi byder på gratis frokost buffet alle tre dage fra 11.30.-14.30 Kun drikkevarer er for egen regning. DGI Huset følger naturligvis også myndighedernes retningslinier, så I trygt kan nyde buffeten. DGI Huset har begrænset antallet af siddepladser, så der er god plads ved bordene. Det betyder, at spisningen er opdelt i flere intervaller.
 
Coropas er påkrævet ved spisning i DGI Huset cafeer og restauranter.
 
Om søndagen vil der være spisning i 4 intervaller (11.30-12.15/12.15-13.00/13.00-13.45/13.45-14.30), mandag ml 11.30-12.15/12.15-13.00/13.00-14.15 og tirsdag 11.30-12.30 samt 12.30-14.30.
 
GLÆD JER til GRATIS MORGENMAD på Torvet SØNDAG fra kl 8.30-10.00 for alle morgenfriske indkøbere og udstillere.
 
PARKERING
Der er gratis parkering for messens udstillere og butikker. I week-enden er der fri parkering på alle pladser, uanset teksten påskiltet, men på hverdage skal I parkere ved skiltene med teksten DGI huset Vejle (ikke Sundhedshuset, UCL, Rosborg eller andres pladser). DGI-huset parkering gælder fra P14 og ned. Derpå skal I taste jeres bils indregistreringsnummerind på iPad'en, som er opstillet lige indenfor døren, og I er sikret fri parkering resten af messeperioden.
 
UDSTILLERLISTE og HALPLAN
Se vores Mode katalog her med praktiske oplysninger, foreløbig udstillerliste, halplan, brandliste samt adresseliste.

MESSENS ÅBNINGSTID
Søndag og mandag 9-18 og mandag 9-16
 
MESSENS ADRESSE
DGI Huset Vejle
Indgang VEST
Vestre Engvej 57, 7100 Vejle
 
 
Hvis du fortsat er interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail til "MODE i Vejle" samt enkelte nyhedsmails omkring messen, skal du intet gøre.
 
Får du kun vores nyhedsmail, men er også interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail så kan du kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte lnket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk
 
Ønsker du at afmelde nyhedsbrev og katalogudsendelse kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.
 
Du er naturligvis meget velkommen til at dele vor nyhedsmail via knapperne nedenfor.