Indkøbsmøde for Herretøj AW22 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kære alle!

Vi glæder os til at afholde "Herretøj i Vejle" den 13.-14. februar 2022 som planlagt.

I lighed med sidste år skal I forhåndstilmelde jer til messen enten ved at skrive til charlotte@nord-fair.dk eller tilmelde jer på www.nord-fair.dk. Ved tilmelding skal I huske at oplyse hvilken dag(e) I besøger messen samt antal personer. I vil automatisk modtage en bekræftelse på, at I er tilmeldt til messen.

Vi tæller utålmodigt ned til februar og glæder os meget til at se jer i Vejle, hvor vi har nærvær, glæde og fællesskab på lager i rå mængder.
 
Læs med i denne og kommende nyhedsmails fra Herretøj i Vejle, hvor vi præsenterer et udvalg af udstillere og beretter om deres nyheder;
 
 
Herre Agenturet fokuserer på Casamoda
 
Henrik Stig Hansen fra Herre Agenturet har benyttet corona-tiden til at gennemtænke konceptet i sit agentur, og resultatet er et fremtidigt fokus på Casamoda.
 
- Jeg valgt at satse 100 procent på mit hovedbrand og den del af forretningen, hvor omsætning og indtjening er størst. Jeg har haft stor fremgang på Casamoda de seneste sæsoner - endda sammenlignet med 2019 - og jeg ser store perspektiver i at samle mit fokus her.
 
Casamoda er ikke et high end brand, men det er et godt, gedigent og ærligt produkt til gode priser. Der er plads til en fornuftig mark-up til detailhandleren, og forbrugeren får value-for-money.
 
Casamoda garanterer i øvrigt, at priserne ikke stiger i hele 2022, siger Henrik Stig Hansen, der alt i alt ser Casamoda som den perfekte kombination af kvalitet, design, pasform, finish og prisleje.
 
Den tyske specialist i skjorter kommer med fire årlige kollektioner fordelt på to hoved- og to mellemkollektioner.
 
Casamoda har eksisteret siden 1924, så virksomheden har tæt på 100 års erfaring som dedikeret skjortespecialist.
 
- Desuden er de langt fremme med bæredygtige initiativer og har således en linje, Casamoda Green, som produceres i Europa med europæiske metervarer. Virksomheden har en strategi om, at de inden for en kort årrække vil være fuldt bæredygtige, slutter Henrik Stig Hansen, der glæder sig til at præsentere nyhederne til Autumn 2022 på Herretøjsmessen i Vejle.
 
 
DK-Consult viser nyheder fra m.e.n.s og Alain Paine
 
DK-Consult viser nyheder på Herretøjsmessen i Vejle fra de to mærker m.e.n.s og Alain Paine.
 
Dan Kjær Rasmussen er agent for brandet m.e.n.s. fra den store tyske tekstilkoncern Heinecke & Klaproth. I et interview med tyske TextilMitteilungen fortæller CEO Peter Klaproth, at faghandlens forsigtighed betyder en stræben efter tryghed, hvilket passer Heinecke & Klaproth godt. Fokus er ikke længere kun på pasformen, kvaliteten og prisen på bukserne, men også på leverandørens soliditet og pålidelighed. Det er alle parametre, som den tyske familievirksomhed er stærke på. Troværdighed og leveringsdygtighed er ubestridte trumfer i markedet lige nu, udtaler han.
 
Han peger endvidere på, at herretøj ikke længere bare skal passe til en hverdag på kontoret. Forbrugerne efterspørger komfort, og casualization-bølgen fortsætter. Det er noget m.e.n.s-styles som 'New Orleans' (jog pants) samt 'Vegas' og 'Houston' (begge 5-pocket) nyder godt af.
 
Indkøbere på Herretøjsmessen kan opleve AW22-kollektionen fra m.e.n.s på DK-Consults stand, hvor der også præsenteres AW22-nyheder fra brandet Alan Paine. Her er der fokus på helt klassisk engelsk strik i en stor farvepalette samt sofistikeret, moderne strik i dels naturmaterialer, dels innovative garnmix.
 
Alan Paine viser desuden et tilhørende udvalg af skjorter og basistoppe samt outerwear. Stilen er ”landadelen møder urban chic”. Kollektionen indeholder elementer til såvel weekendophold, ophold ude i det fri samt til arbejdet på det moderne kontor.
 
Blandt nyhederne er strik i trendy børstet Shetland-garn med et preppy-inspireret mønster samt Fair Isle-strik med et moderne twist.
 
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.