MODE i Vejle AW2022 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Velkommen til MODE i Vejle
 
Læs med i denne og kommende nyhedsmails fra MODE i Vejle, hvor vi præsenterer et udvalg af udstillere og beretter om deres nyheder;
 
 
Hollandsk skomode hos Sejthen Agentur
 

Sejthen Agentur har tilføjet det hollandske skobrand Babouche Lifestyle til sin portefølje. Der er tale om en bred kollektion målrettet fashion stores.

Stilen er stærkt modeorienteret, og til Autumn 22 byder brandet blandt andet på chunky sneakers, rå boots, feminine støvletter og elegante loafers med detaljer. Fodtøjet er fremstillet i skind og ruskind og produceret i Europa.

- Vi målretter salget til modebutikkerne, fordi looket super modeaktuelt. Størrelserne går fra 34-45, og butikken vælger selv størrelsessammensætningen, der er ikke krav om et fast sortiment. Dog er der et minimim på otte styk per farve.

Mærket har succes på hjemmemarkedet og oplever hurtig vækst på de eksportmarkeder, de er gået ind i. Derfor tror jeg også, at Babouche Lifestyle vil være interessant for det danske marked. Udtrykket passer godt ind i de danske mode- og lifestylebutikker, siger Jimmy Sejthen, der generelt mærker efterspørgsel i detailhandlen på nye, spændende brands, som ikke nødvendigvis føres hos nabobutikkerne.

Han tilføjer, at Babouche Lifestyle har en velfungerende B2B-platform, hvor kunder kan supplere og lægge ordrer til både den indeværende og den kommende sæson.

På MODE-messen i Vejle viser Jimmy og Betina Sejthen fra Sejthen Agentur - ud over nyhederne fra Babouche Lifestyle - de nye AW22-kollektioner fra Karntner, Lebek og Anna Montana.

 

 
Mode med håndlavet batik til alle størrelser
 
Angle Circle har været på markedet i 20 år.
 
- Vi har altid været dybt involveret i sourcing og interesserer os oprigtigt for vores leverandører. Vi har stadig de samme leverandører, som da vi etablerede Angel Circle - typisk er det små, lokale systuer og batikfirmaer, som er i stand til at producere i helt små mængder. Det tætte samarbejde med leverandørerne betyder, at vi har fuld fokus på social responsibility, idet vi fra begyndelsen - længe før CSR kom på alles læber - var fast besluttede på kun at bruge de bedste materialer og farvemetoder. Det betyder, at vores kollektion er fremstillet i langtidsholdbare kvaliteter. I dag, hvor der er enormt stor fokus på bæredygtighed, mener vi fortsat, at vi alle bærer et ansvar for at nedsætte forbruget af nyt tøj og i stedet bør investere i beklædning i høj kvalitet med lang levetid, udtaler Tine Løgager, der er kreativt ansvarlig og driver virksomheden sammen med sin far, Jens Løgager.
 
Angel Circle begyndte i 2002 som et plus-size brand, men i dag fås tøjet i syv størrelser fra small til 4X. Styles fabrikeret i crincle-stoffer sikrer desuden en ekstra fleksibel pasform, da stoffet har evnen til at tilpasse sig kroppens facon. Da figuren ændrer sig over årene, betyder det, at tøjet holder endnu længere.
 
- Vi har altid brugt en række ægte modeller med forskellig kropsfacon til at portrættere vores kollektion, længe før det blev moderne, fortæller Tine Løgager. Hun lægger stor vægt på Angel Circles evne til at producere i selv ganske små mængder og konstaterer, at den strategi har tjent virksomheden godt.
 
- Det betyder, at vi altid har været kunnet yde god service og fleksibilitet til vores B2B-kunder. Vores forhandlere kan frit vælge størrelser og mængder per style. Vi producerer kun de ordrer, som forhandlerne bestiller. Der er dermed ingen overproduktion. Det er det, vi forstår ved slow-fashion, og de enkelte butikker modtager ofte en unik kollektion, som ikke er magen til udvalget hos andre forhandlere, siger Tine Løgager, der tilføjer, at viskosestoffer med farverigt, håndlavet batikdesign er Angel Circles varemærke; viskosen sikrer komfort ved at lade kroppen ånde, pointerer Tine Løgager, der tilføjer, at Angel Circle-kunden ikke er bange for at skille sig ud fra mængden, da hun er tryg i sin krop og møder livet med lethed.
 
Oplev Angel Circle til MODE i Vejle.
 
Lind Strik bliver del af Pardon Clothing
 
Lind Strik er blevet en del af Pardon Clothing A/S, og derfor er virksomheden nu flyttet til et helt nyindrettet showroom i Ikast, hvor Pardon Clothings domicil ligger. Karin Lind varetager fortsat både design og salg på det danske marked, og derfor vil hun stadig besøge butikkerne her i landet. Det vil også være Karin Lind, som kunderne kan møde på standen til MODE i Vejle.
Mærket LIND er et dansk brand, som er etableret af Karin Lind.
 
- LIND er solidt dansk design med vægt på gode kvaliteter, skarpe detaljer og flot finish. Vi producerer strik i organic cotton, merino-uld og cashmere – og altid med fokus på materialevalg og god pasform, siger Karin Lind, der fremhæver designet som unikt og stilrent.
 
Hun tilføjer:- Hos LIND gør vi os umage. Med udgangspunkt i mange års erfaring skaber vi kollektioner, der forhandles hos specialbutikker i hele Danmark. Vi præsenterer fire kollektioner årligt, hvor vi både tilbyder leveringer 4-6 uger frem i tiden og leveringer på længere sigt. Kollektionerne bliver udviklet her i Danmark, og med gode leverandører opnår vi et lækkert og unikt produkt.
 
- Jeg etablerede mit hjertebarn i 2009, og LIND er mit livsværk, hvilket kan både ses og mærkes på mine produkter. Jeg går gerne den ekstra mil, der nogle gang skal til, og jeg gør mig umage. Der er personlighed bag en LIND strik - design og kvalitet skal være noget særligt - noget, der bliver lagt mærke til, slutter Karin Lind, der glæder sit til at fortsætte sit livsværk i det nye regi.
 
 
Hvis du fortsat er interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail til "MODE i Vejle" samt enkelte nyhedsmails omkring messen, skal du intet gøre.
 
Får du kun vores nyhedsmail, men er også interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail så kan du kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte lnket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk
 
Ønsker du at afmelde nyhedsbrev og katalogudsendelse kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.
 
Du er naturligvis meget velkommen til at dele vor nyhedsmail via knapperne nedenfor.