MODE i Vejle AW2022 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
På søndag står vi klar med smil og åbne arme – fuldt gearet til at byde velkommen til forårets MODEmesse i DGI-huset Vejle. Vi glæder os til at klæde jer på med inspiration og nyheder i lange baner.

Husk at tilmelding til messen kan gøres ved at skrive til charlotte@nord-fair.dk eller direkte på dette link. Angiv dag og hvor mange personer I kommer.

I kan nyde vores gratis morgenmad søndag fra kl 8.30-10.00 Og når sulten igen melder sig, stiller vi den store GRATIS FROKOSTBUFFET op alle tre messedage mellem kl. 12.00-14.30, så der er rig mulighed for at invitere hele butikken med på messe og frokost – kun drikkevarer er for egen regning. I skal blot huske at bede om en spisebillet, når I ankommer til messen.

Sving forbi messens flotte TRENDZONE, hvor en række udstillere viser deres bud på modebilledet A/W 22-23. Der er også her, at vi byder på GRATIS KAFFE/TE/CACAO

Der er gratis parkering for messens udstillere og butikker. I week-enden er der fri parkering på alle pladser, uanset teksten påskiltet, men på hverdage skal I parkere ved skiltene med teksten DGI huset Vejle (ikke Sundhedshuset, UCL, Rosborg eller andres pladser). DGI-huset parkering gælder fra P14 og ned. Derpå skal I taste jeres bils indregistreringsnummerind på iPad'en, som er opstillet lige indenfor døren, og I er sikret fri parkering resten af messeperioden. Der kan være pres på p-pladserne, og I kan med fordel også parkere ved P-NORD som ligger til højre ved rundkørslen, og lige inden man rammer p-pladserne ved indgang vest.

UDSTILLERLISTE og HALPLAN;
Se MESSE kataloget her med praktiske oplysninger, foreløbig udstillerliste, halplan, brandliste samt adresseliste.

Messens åbningstider;
Søndag og mandag kl 9-18 og tirsdag 9-16
 
 
Øreringe som aldrig før
 
René Pold er den kreative sjæl bag Pold Design.

Pold Design har blandt andet stor success med sine "Inside Earrings"; øreringe, der ikke kræver hul, men holder sig selv fast, placeret inde i øret.

Nu er Pold Design igen fremme med et nyt designkoncept, som firmaet har ansøgt patent for.

- Det er øreringe som aldrig set før, fortæller René. Øreringen har en skinne, der er skjult bag øreflippen, og hvori stikken kan bevæge sig, så smykket tilpasser sig alle vores forskellige ører. En kombination af en traditionel ørering til hul i flippen, af en inside ørering, der smyger sig ind i øret, og så noget helt nyt.

- Den er er helt i tråd med de bedste tendenser i den nye mode; nemlig at den afspejler din personlighed siger René.

Du kan besøge Pold Design på stand 1 under Mode i Vejle den 20.-22. februar.
 
Hvis du fortsat er interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail til "MODE i Vejle" samt enkelte nyhedsmails omkring messen, skal du intet gøre.
 
Får du kun vores nyhedsmail, men er også interesseret i at modtage adgangskort og katalog via mail så kan du kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte lnket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk
 
Ønsker du at afmelde nyhedsbrev og katalogudsendelse kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.
 
Du er naturligvis meget velkommen til at dele vor nyhedsmail via knapperne nedenfor.