Indkøbsmøde for Herretøj SS2023 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nyheder fra udvalgte udstillere på det kommende "Herretøj i Vejle"
 
Signal1967 – autenticitet i fokus
 
SIGNAL har fokus på at gøre mærket attraktivt for flere aldersgrupper.

- Med vores historie og autenticitet er vi mere end nogensinde før relevante på tværs af generationer. Vi arbejder konstant på at raffinere SIGNALs arv, mens vi arbejder med aktuelle tendenser og nye klassikere. Vores fokus er et casual og afslappet design med en lang levetid.

Med vores spring kampagne 2023 - ”Real People” - sætter vi fokus på passionerede ildsjæle og mennesker, der brænder for det, de laver. Vi har på vores roadtrip på Bornholm mødt en håndfuld af disse entreprenører.
 
Vi glæder os til at dele det med jer, siger brand director Morten Kragelund, som ser frem til at møde herretøjsbranchens indkøbere i Vejle.
 
Kronstadt med fokus på fejring af livet
 
I S/S 2023-sæsonen sætter Kronstadt fokus på fejringen af livet.
 
Kollektionen afspejler en lyst til at forlade alle bekymringer og nyde livet her og nu.
 
Den typiske Kronstadt-forbruger er en ret ubekymret fyr, som elsker at hygge sig med sine venner.
 
Den nye kollektion fra Kronstadt byder på nye metervarer, nye mønstre, farver, striber og tern samt spændende overflade-strukturer i et casual look.
 
Kronstadt egner sig til både kontoret, parken, festivalen og ferien, men tøjet kan også dresses op til en af sommerens mange fester.
 
Alberto - bukser til hele dagen
 
Alberto designer bukser, som imødekommer forbrugernes behov dagen og aftenen igennem. Dette afspejles endnu en gang i kollektionen til sommer 2023, hvor Albertos absolutte klassikere ses i nye, innovative materialer og hvor smarte re-designs møder helt nye styles.
 
Det, alle bukserne i Albertos nye kollektion har til fælles, er sloganet "Tag dem på én gang og fortsæt" - hvad end dagen bringer.
 
Hypen omkring hørbukser fortsætter med uformindsket styrke. Og med god grund til, fordi naturfibrene giver uovertruffen let og afslappet komfort og har naturligt kølende egenskaber. Til sommersæsonen 2023 viser Alberto materialets fulde potentiale i alle dets facetter.
 
Nyhederne i hør – og alle de andre spændende nyheder fra Alberto – kan opleves til Herretøjsmessen i Vejle.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.