Mode i Vejle AW2023 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Ny udstiller med loungewear til alle kvindetyper
 
MODE-messen præsenterer til februar 2023 LYKKELAND ateliér.
 
I februar 2022 etablerede Heidie Lykke LYKKELAND ateliér. Iværksætteren har sin baggrund i modebranchen, hvor hun blandt andet har udviklet det succesfulde plus size-brand CARMAKOMA.
 
- LYKKELAND ateliér skulle være et nyt brand, som adskilte sig fra de mange fast fashion koncepter. Derfor udviklede jeg et koncept med essentielle produkter fremstillet under ansvarlige forhold og med fokus på høj kvalitet så som Lenzing Tencel, Lyocell, organic cotton, bambus etc. i tidløse farver suppleret med fire årlige capsules i sæsonens trendfarver. Hovedkategorien er shapewear og loungewear i et design og en kvalitet, som gør, at tøjet også kan bruges, når man forlader hjemmet. Mit loungewear kan nemt styles op, så det bliver multifunktionelt, fortæller Heidie Lykke.
Størrelserne er 34-52.
 
- Vi er et size extended brand med fokus på diversitet i alt, hvad vi gør. vi ønsker at gøre op med kategoriseringen af kvinder. I dag er der mange kvinder, som ikke bryder sig om at blive sat i bås, hverken størrelses- eller stilmæssigt. Derfor bruger jeg heller ikke plus size-begrebet. Jeg sælger til alle slags kvinder i pasforme og størrelser, som matcher de fleste kvindekroppe, siger LYKKELAND ateliérs stifter og direktør.
 
 
Blandt de nyeste produkter i LYKKELAND ateliérs sortiment er shapewear.
- Det er blødt shapewear, som ikke er skabt for at undertrykke kvindelige former, men til at fremhæve former og få kvinder til at føle sig godt tilpas. Shapewear er en vanskelig kategori, som kræver teknologisk knowhow. Derfor har jeg samarbejdet tæt med en ekstremt dygtig leverandør på det her felt, og vi har sammen ramt produktet spot-on. LYKKELAND ateliérs shapewear sælges allerede i blandt andet flere modebutikker, siger Heidie lykke, der tilføjer, at sortimentet har vist sig at passe ind i vidt forskellige butikstyper som eksempelvis livsstilsbutikker, modeshops og lingerispecialister, onliners og førende department stores.
 
- Sidstnævnte kategori er netop tilføjet kundelisten, og forbrugere vil derfor kunne møde LYKKELAND ateliér i et af Danmarks mest anerkendte department stores fra februar 2023, slutter Heidie Lykke.
 
LYKKELAND ateliér har showroom i Lyngby.
 
LIND strik bygger på en passion for lækker strik
 
 
Karin Lind blev selvstændig iværksætter i 2009, og den første kollektion i eget navn ramte det danske hjemmemarked året efter. I januar 2022 valgte den erfarne designer at sælge sin virksomhed til Pardon og føre sin passion for strik videre i det nye regi.

- LIND er blevet en del af en større og professionel organisation med de fordele, det giver. Jeg har heldigvis kunnet bevare stor nærhed til kunderne, hvilket er ekstremt vigtigt for mig. Ikke bare personligt, men også fordi jeg bruger den feed-back, jeg får i salgssituationen, i videreudviklingen af LIND, siger Karin Lind, der nu har titel af sales & brand manager. Hun tilføjer:

- Jeg går meget op i at formidle en oplevelsen med at se og mærke de lækre strik. Den passion, jeg har for strik, forsøger jeg at bringe ind i LINDs DNA.
 
En del af LIND-kollektionen strikkes i Danmark, og blandt sæsonens nyheder til efteråret 2023 er sømløs strik produceret i Italien.
 
- Jeg går ind for at bruge ressourcerne med omtanke, det gælder også for valg af fabrikker og produktionslande. Vi skal producere der, hvor det giver mening i forhold til, hvad der teknisk og materialemæssigt kan lade sig gøre. Det samme gælder økologi - hvor det er sund fornuft i at vælge økologisk, skal vi naturligvis vælge den økologiske løsning, siger LINDs stifter. Hun tilføjer:

- Noget af det, jeg går meget op i - og som jeg rent faktisk nørder en del med - er at udvælge de helt rigtige garner og at finde nye, spændende garnleverandører. Til A/W 23 indeholder kollektionen en række forskellige lækre kvaliteter, herunder cashmere, merino-uld og organic cotton. En del af LINDs signatur er at levere gode garnkvaliteter og flot strik til en overkommelig pris. Den kvinde, vi henvender os til, sætter pris på top-kvalitet og ordentlige materialer. Hendes strik skal kunne holde mere end en sæson, siger Karin Lind, der tilføjer, at LIND ikke definerer sin målgruppe ud fra alder, men mere ud fra kerneforbrugerens holdninger og værdier.
 
 
Mød MAT Fashion i Vejle
 
Q&A med George Kalogerakis, marketing- og udviklingschef fra MAT Fashion
 
Q
Kan du præsentere teamet bag MAT Fashion?

A
Vort team har let ved at tale med kunder og sætter en ære i, at hver enkelt forhandler føler sig varmt velkommen - vi rejser til de vigtigste modemesser rundt om i verden, hvor vi præsenterer MAT Fashions nyeste kollektioner.
At være et førende europæisk mærke inden for plus size med mere end 980 forhandlere i 57 lande kræver både et dybt engagement, kontinuerlig udvikling og et stærkt eksportteam. Et team af erfarne og entusiastiske mennesker, som bliver inddraget i MAT Fashions produktudvikling. MAT Fashions kollektioner skabes af folk, der kender selve kernen af mærket og som værner om designet, der udvikles med fokus på at få kvinder til at føle sig på én gang glade, feminine og godt tilpas.
 
Q
Kan du beskrive et par highlights i den nye kollektion?

A
Der er meget, som er værd at nævne! Herunder MAT Fashions trendsættende styles fremstillet i bløde materialer i høj kvalitet. Vi har bæredygtige tekstiler med i kollektionen, unik strik, og kollektionen har fokus på cool statement farver med nuancer specielt udviklet til at forstærke diversiteten og definitionen af brandet - desuden er alt er udviklet og produceret i Grækenland.

Q
Hvorfor har du valgt MODE-messen i Vejle som base for at komme i kontakt med danske forhandlere?

A
MAT Fashion har et stort publikum og talrige loyale kunder i Skandinavien. Efter pandemien og det fine samarbejde med alle kunderne gennem vores B2B-platform ser vi MODE-messen som en oplagt mulighed for igen at møde kunderne og fortsætte det personlige samarbejde.
At mødes fysisk er den absolut bedste måde, hvorpå vi kan formidle ånden i MAT Fashion.
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.