Mode i Vejle AW2023 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
2blind2C Women introducerer express-kollektioner til forår/sommer 2023
 
DK Agency ApS viser nyheder fra 2blind2C Women på MODE-messen.
 
- Vi introducerer mærket 2blind2C Women for indkøberne i Vejle. Mærket er et express-mærke, som kommer med nyheder seks gange om året, og vi vil præsentere nyheder til forår/sommer 2023 på messen.
 
Tøjet er designet, så kvinden får den bedste version af sig selv frem via gode pasformer og kvaliteter, siger Dorthe Jørgensen, der sælger 2blind2C Women i Danmark. Hun tilføjer, at de enkelte styles  er nemme at dresse op og ned.
 
- Et af sæsonens vigtige materialer er hør. Naturfibrene giver luftig komfort i varmen. Vi tilbyder desuden Tencel og viskose i flotte print og trendrigtige farver.
 
En del af kollektionen indeholder jersey-styles samt suits og bukser i et mere formelt og moderne nordisk udtryk, lyder det fra 2blind2C Women, som ser frem til at møde kunderne i Vejle.
 
 
Ny agent på VOGUE
 
VOGUE Hosiery har fået ny agent i Danmark, idet Lars Martinsen har overtaget agenturet. Han har 30 års erfaring i branchen.
 
- Jeg glæder sig til at vise mærket på MODE-messen i Vejle for at hilse på nuværende og nye kunder på det danske marked.
 
VOGUE er et stærkt og ikonisk strømpebrand fra Finland, som har været på markedet i mange år. Det blev etableret i 1934 og har gennem generationer været kendt for sine materialer af høj kvalitet og fine forarbejdning.
 
Med over 80 års ekspertise inden for strømper er VOGUE i dag et brand med en stor vifte af såvel basic som fashion produkter i høj kvalitet og står for klassisk og feminint design, udtaler Lars Martinsen i forbindelse med overtagelse af agenturet på VOGUE.
 
 
Syversen viser bredt udvalg af brands i Vejle
 
Når MODE-messen igen åbner sine døre for de professionelle indkøbere, kan de blandt andet opleve et varieret udvalg af Syversen-brands.
 
Det gælder blandt andet bademode fra Panos Emporio. I 2020 udvidede mærket med legwear, tøj og undertøj under overskriften “Affordable luxury that’s better for our planet”.
 
Note Women er et strømpe-brand, som er bygget op omkring materialerne bambus og uld.
 - Vi deltager på modemessen i Vejle, da mange af vores gode samarbejdspartnere bakker op om messen og bruger den som indkøbsmesse.
I Vejle er det er muligt for os at præsentere vores kollektioner bredt og i et forum med en masse gode kollegaer fra branchen. Det gør det overskueligt for vores forhandlere at sammensætte præcis det sortiment, som de ønsker til sæsonen. Samtidig er MODE-messen en god mulighed for os udstillere til at skabe nye relationer til potentielt nye samarbejdspartnere, siger Michael Petersen, salgsansvarlig for Syversen i Danmark.
 
Følgende mærker fra Syversen er med i Vejle: Panos Emporio, Note Woman, SAXX, DKNY, Dear Denier, Oroblu og Ralph Lauren Sleepwear.
 
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.