Indkøbsmøde for Herretøj AW2023 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
Texet Denmark introduceres på Herretøjsmessen
 
Texet Danmark A/S er med på Herretøjsmessen i Vejle for første gang i januar 2023.
 
- Vi sælger i dag udelukkende på B2B-plan, men vi har et fantastisk produkt, hvor vi jævnligt bliver kontaktet af privatpersoner, der har fået en skjorte igennem deres arbejdsplads og nu ønsker sig flere. Derfor mener vi, at vores produkter skal gøres bredere tilgængeligt, og vi håber at skabe nye kontakter i detailleddet på messen i Vejle, siger general manager Anders Holmbo Mikkelsen fra Texet Danmark A/S.
 
Texet Denmark vil blandt andet præsentere deres nye causal blazer fra J. Harvest & Frost, som kombinerer elementerne fra en cardigan, en overshirt og en blazer. - Denne nye blazer er designet til den modebevidste kunde, som ønsker at skille sig ud. Blazeren er en perfekt mellemting mellem formel og afslappet beklædning, og den kan dermed bruges til både formelle og casual begivenheder.
 
 
Herudover vil vi fremvise vores brede udvalg af skjorter og blazere til både mænd og kvinder fra J. Harvest & Frost, som er kendt for deres høje kvalitet og stilrene design, siger Anders Holmbo Mikkelsen.
 
 
Engelsk stil til nutidens moderne mand i Vejle
 
Herretøjsmessen i Vejle har DK-Consult som udstiller, og derfor kan de besøgende igen opleve nyhederne fra det engelske brand Alan Paine.
 
Kollektionen til efterår/vinter 2023 byder på populær klassisk strik i en omfattende farvepalette.
 
- Desuden indeholder kollektionen moderne strik i et udvalg af innovative garner, der sammen med et bredt udvalg af skjorter i gennemvævede kvaliteter altid kan matches i flotte kombinationer. Dertil kommer et flot udvalg af jakker og frakker. Alan Paine byder både på smart fritidstøj, funktionelt tøj til weekendture i naturen og flotte outfits til en aften i byen, fortæller Alan Paine om den nye kollektion.
Fem nye cashmere-styles og trendy lambswool i flotte mønstre og striber er blandt sæsonens key items. Alain Paine har til den kommende sæson hele 48 farver at vælge imellem alene i lambswool.
 
Desuden tilbyder det engelske brand et stort lagerprogram i blandt andet cashmere, lambswool og merinould.
 
Explorer-linjen tilbyder nyudviklede strik- og overtøjsprodukter, herunder en serie i vandafvisende Teflon merino-strik.
 
- Alan Paine er kort sagt engelsk stil, der er målrettet flere generationer af moderne mænd. Jeg glæder mig til at præsentere mærket i Vejle, som er en vigtig platform i forhold til præsentation af min kollektion for de jyske kunder. På Herretøjsmessen kan de nemmere få en overskuelig præsentation af den samlede kollektion, end hvis jeg skulle komme ud med den i forretningerne. Vi har erfaret, at mange kunder foretrækker at disponere på messen, da det giver en anden ro og tid, end hvis vi besøger dem i forretningen.
 
Samtidig er Vejle-messen for mig en mulighed for at møde og få kontakt til nye kunder, siger Dan Kjær-Rasmussen fra DK-Consult i Karlslunde.
 
 
Gipsy Men viser skindjakker i Vejle
 
- Mauritius Group, der står bag skind-brandet Gipsy, er Tysklands suverænt største leverandør af skindbeklædning til både damer og herrer, og de har opbygget et fantastisk know how, når det kommer til design i skind, , siger Kim Hansen fra KVH-Agentur, , der også har agenturet på Gipsy Women.
Mauritius Group har netop i 2022 rundet deres 50 års jubilæum med samme ejer-familie, og virksomheden drives i dag af 2. generation.
 
Kom Hansen ser frem til at udstille på Herretøjsmessen og præsentere nyhederne fra Gipsy for indkøbere fra landets herretøjsbutikker.
 
- Jeg deltager for første gang på Herretøjsmessen med Gipsy Men-kollektionen, og jeg har valgt at udstille for specifikt at ramme den danske herretøjsbranche, siger Kim Hansen.
 
Berntson introducerer outerwear på Herretøjsmessen
 
Berntson Agentur viser sin nye A/W 23 kollektion fra sit eget brand Berntson samt fra strømpe-mærket Angro.
 
Som noget nyt introducerer Berntson overtøj.
 
- Vi lancerer en serie lette puffer-jackets i gode farver og som resten af kollektionen i det prisvenlige segment. Vi har set en kontinuerlig efterspørgsel på denne type jakker og har allerede mærket betydelig interesse for dem, siger Johnny Berntson. Jakkerne kommer til at supplere skjorter og strik i vinter-kollektionen.
 
Berntson har efterhånden deltaget som udstiller på Herretøjsmessen i flere sæsoner, og gør det for at bakke op om salget på især det jyske marked.
 
- Vi er især glade for, at det er muligt at udstille i Vejle om søndagen – det er noget, vi ved, mange af vores kunder sætter stor pris på, siger Johnny Berntson.
 
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.

Du er naturligvis meget velkommen til at dele vores nyhedsmail via knapperne nedenfor.