Indkøbsmøde for Herretøj Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kære indkøber!

Velkommen til Herretøj i Vejle 11.-12. august 2024.

Vi glæder os til at klæde jer på med viden, værdi og nyheder i lange baner.

I de kommende nyhedsmails deler vi spændende produktnyheder fra aktuelle udstillere på messen. Scroll ned og læs mere om nyhederne fra REDGREEN og Herre Agenturet;
 
 
Sommernyheder fra REDGREEN inspireret af hav og strand
 
REDGREENs kommende kollektion til Spring/Summer 2025 har stor fokus på detaljer, og inspirationen hentes fra havet og stranden.
 
- Vi har stadig de klassiske REDGREEN styles med, men med et twist denne sæson. Vi introducerer desuden en ny prisstruktur, som kommer alle vores kunder til gode. Så alt i alt en stærk kollektion, udtaler Merete Kure Hartvigsen, Head of Customer Care. Hun tilføjer, at REDGREEN ser frem til at deltage på Herretøjsmessen i august:
 
- Vi har efterhånden været en del af Herretøjsmessen i flere sæsoner, og vi udstiller i Vejle igen til august. Vi har en del kunder, der kommer og besøger messen, så vi er glade for disse disponeringsdage i DGI-Huset, siger Merete Kure Hartvigsen.
 
 
Herre Agenturet præsenterer nyt brand i porteføljen
 
Henrik Stig Hansen, der i forvejen repræsenterer skjortespecialisten Casamoda på det danske marked, kan per 1. juli 2024 tilføje den tyske buksespecialist Club of Comfort til porteføljen.
 
Begge mærker vises på Herretøjsmessen i DGI-Huset i Vejle til august.
 
- Club of Comfort er ikke nyt i Danmark, og mange herretøjsbutikker kender det. Faktisk kan Club of Comfort fejre sit 70 års jubilæum i år. Og mit eksisterende mærke Casamoda fejrer sin 100 års fødselsdag. Det fortæller noget om, at det er to solide tyske specialister, jeg nu repræsenterer i mit agentur, og jeg synes, de supplerer hinanden helt perfekt.
Begge er specialister, begge mærker lægger dedikation og stolthed i produkterne, og begge tilbyder velfungerende NOOS-systemer, siger Henrik Stig Hansen, der ser frem til at introducere Club of Comfort for sine kunder og til at servicere eksisterende Club of Comfort-kunder.
 
- Af nyt på Casamoda-siden kan jeg fortælle, at der til S/S 2025 fortsat vil være sommerblazere, der matcher skjorterne, og til kommercielle priser på omkring 1.000-1.500 kroner ud af butikken. Blandt Club of Comforts succesprodukter kan nævnes five-pocket, chinos og bermudashorts. Den funktionelle metervare "Coolmax" med kølende effekt er en af sommersæsonens fordele fra Club of Comfort, lyder det fra Henrik Stig Hansen, der glæder sig til at vise nyhederne fra de to tyske specialister i Vejle.
 
 
Nyhedsbrev kan tilmeldes ved at benytte linket "Tilmeld nyhedsbrev" nedenfor eller ved at kontakte Charlotte fra Nord-Fair AS på charlotte@nord-fair.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrev kan du benytte linket "Frameld nyhedsbrev" nederst i denne mail. Du kan desuden se mere omkring vores persondatapolitik i "GDPR" linket nederst.